Empènyer i transformar

Regidora de Mollet en Comú i candidata del Vallès Oriental d'En Comú Podem

Per tothom és sabut que el govern governa i l’oposició no. Li correspon controlar i fiscalitzar la gestió de qui està al càrrec. Ara bé, hi ha molts tipus d’oposicions, la del no pel no, la del sí a tot sense aportar res més, i hi ha un tercer tipus: la que malgrat no governar, té una actitud constructiva i de proposta. Des del principi de mandat, Mollet en Comú ha estat al capdavant de centenars de propostes, amb un objectiu: fer millor la ciutat i la vida de les persones que hi vivim.
La gent comuna, hem mantingut una actitud de proposta, i de fer realitat, des de l’oposició, el nostre programa. Sí, fàcil no és, per descomptat. Però el temps i els fets ens han donat la raó i han fet que algunes de les nostres propostes s'hagin portat a terme i amb bon resultat.

Algunes d’elles: la tarifació social perquè la quota d’escola bressol, serveis esportius i culturals sigui d’acord amb la capacitat econòmica de les famílies;  destinar els antics pisos de mestres del Nicolás Longarón per fer habitatge social; implantar la policia de barri a la ciutat, per guanyar proximitat, prevenció i seguretat; agents cívics (sigui dit de pas que esperem una millor coordinació per guanyar eficàcia); patis oberts a les escoles els caps de setmana; espai de coworking (l’actual hub); i la reivindicació dels barris com a nucli de convivència, on es fa xarxa comunitària, i en aquest sentit, tallers participatius als barris, per escoltar la veu de veïns i veïnes. Propostes de Mollet en Comú que ara són realitat.

Si tinguéssim la responsabilitat d’aplicar aquestes propostes, de ben segur la gestió i la forma de dur-ho a terme hauria estat diferent. I la capacitat de gestionar el pressupost molletà, de ben segur es destinarien recursos a àmbits oblidats. Deixaríem les dificultats de poder portar mocions a aprovació, i seria factible tirar endavant un programa solvent i amb una altra manera de fer política.

Des de Mollet en Comú seguirem en aquesta tasca d’empènyer per fer que es parli i es treballi en tot allò que fins ara no s’ha volgut: dels barris, del POUM, de la contaminació, dels residus, dels pisos buits, d’espais per a joves, del civisme i de la veu de la gent. I no ens conformem, seguirem transformant.
 

Edicions locals