El comerç baixvallesà capta clients amb promocions nadalenques

Les associacions de botiguers organitzen sortejos de productes i vals de compra

Economia

Els botiguers del Baix Vallès volen aprofitar al màxim l’increment de consum que comporten les festes nadalenques. Per això, per captar clients, moltes de les associacions de comerç del territori organitzen activitats i promocions.

És el cas del Mercat de Mollet, que des del 10 de desembre per una compra superior als 70 euros regala als seus clients un collaret de perla cultivada.

El Mercat de la Llagosta també organitza activitats per dinamitzar l’espai i oferirà un sorteig amb múltiples regals que se celebrarà el proper 5 de gener.

L’Associació de Comerç i Serveis de Riera Seca sortejarà entre els seus clients un val de 500 euros per gastar en productes i serveis dels establiments associats.

També l’Associació de Botiguers de Sant Fost sortejarà 300 euros en productes dels comerços associats entre els clients que acumulin quatre segells de la targeta fidelitat.

Per la seva part, l’Associació de Comerciants de l’Eixample de Parets repartirà butlletes per sortejar una cistella de productes valorada amb més de 500 euros, que se sortejarà en combinació amb els quatre últims números del Sorteig del Nen de 2013.

Edicions locals