Oscar Sierra vol ser el socialista amb el percentatge de vot més alt de tot l'Estat

El PSC de la Llagosta va presentar diumenge el seu programa electoral format per 250 propostes

Política

Oscar Sierra vol ser el socialista amb el percentatge de vot més alt de tot l'Estat
Oscar Sierra vol ser el socialista amb el percentatge de vot més alt de tot l'Estat | PSC Vallès Oriental

Diumenge al migdia el PSC llagostenc va celebrar la Festa de la Rosa, que van aprofitar per presentar el programa electoral per als comicis municipals del dia 28 de maig, que conté 250 propostes.

L'acte va estar encapçalat per l'alcalde i alcaldable Oscar Sierra, qui, segons recull el butlletí municipal La Llagosta Informa, va assegurar que vol esdevenir referent del partit a tot l'Estat. "El socialista que més percentatge de vots té d'Espanya (67,64%) es diu Abel Caballero, que està a l’altra punta d’Espanya, a Vigo; hem d’intentar que Abel Caballero se’n recordi de nosaltres, perquè no volem ser el primer partit a Catalunya, volem ser el que més percentatge de vots tingui a tota Espanya". Fa quatre anys el PSC de la Llagosta va rebre el 65,44% del suport electoral, només un 2,2% per sota de la històrica marca del PSOE de Vigo.

Més enllà d'aquest objectiu numèric, el PSC de la Llagosta va destacar les seves prioritats per als pròxims quatre anys, que passen per la construcció d’un nou ambulatori, per la creació d’un centre de dia i residència on ara hi ha el CAP, però també per una aposta clara per als joves, amb polítiques pensades únicament per a ells, creant espais on es puguin trobar.

Eva Granados i Oscar Sierra | PSC Vallès Oriental

La cultura i l’esport també són pilars fonamentals de la formació política. "Reformarem la masia de Can Baqué i ho farem amb fons europeus, i allà hi anirà la nova escola de música i una escola d’arts", va avançar el candidat socialista, que en l’àmbit esportiu va dir que ampliaran els vestuaris del camp de futbol. Referent al medi ambient, Sierra va dir: "Volem un municipi més verd, i allà, on no hi hagi arbres, n’hi posarem". 

Sierra també va deixar anar algun dard cap a l'oposició: "El PSC té projecte de futur per la Llagosta, tenim moltes propostes, a diferència de les altres candidatures que es presenten que l’únic que volen és treure els socialistes del Govern, però sense cap projecte pel municipi"

La Festa de la Rosa es va celebrar al Centre Cultural –estava programada al Parc Popular, però es va traslladar a causa de la previsió de pluja– i hi van participar més de 450 persones. La portaveu del PSOE al Senat, Eva Granados, va ser la gran convidada de l'acte i també va agafar el micròfon: "Nosaltres pensem en les persones, totes les propostes que presentem els socialistes són pensant en la gent en el seu benestar, en la justícia social". Exemple d’això, segons deia, són "les polítiques que ha posat en marxa el Govern de Pedro Sánchez amb la pujada del salari mínim i de les pensions".

Edicions locals