La creació d'una anella verda i d'un local jove, dos dels punts principals de La Llagosta En Comú

La candidata, Eva Miguel, remarcava que sí que volen la segona piscina, però no al CEM El Turó

Política

La creació d'una anella verda i d'un local jove, dos dels punts principals de La Llagosta En Comú
La creació d'una anella verda i d'un local jove, dos dels punts principals de La Llagosta En Comú | La Llagosta En Comú

La Llagosta En Comú (LLEC) presentava el passat diumenge 7 de maig la seva candidatura, en un acte que va tenir lloc a la plaça de Cirera Voltà.

La compareixença pública va servir tant per donar a conèixer els membres de la llista electoral com per avançar algunes de les principals propostes.

"Farem realitat una anella verda, mitjançant les vies existents al voltant del nostre poble, amb zones de lleure, de pícnic i sí que volem una nova piscina digna per a la Llagosta, però ubicada en aquest espai", explicava l'Eva Miguel, la regidora i alcaldable del punt. Precisament, l'apartat de la piscina és un dels quals vol remarcar la candidata, qui va votar en contra de la construcció d'una segona piscina al CEM El Turó, considerant que la ubicació de la nova piscina hauria de ser una altra.

D'altra banda, la candidata va explicar que lluitaran "pel futur del comerç local, atès que és sinònim de qualitat, bon servei i sostenibilitat" i que treballaran un pla per a la reindustrialització del polígon industrial i dels autònoms del poble.

També va destacar la voluntat de crear un local jove. "Un espai polivalent per incentivar la trobada de la joventut per tal que generin sinergies en àmbits com ara la música, les arts, l'oci, etc, però el més important és que el crearem amb ells". Així com la revitalització del casal d'avis, "amb programes d'envelliment actiu i pensant en els nous jubilats i jubilades".

"Un Pla d'Igualtat que pensi en el col·lectiu LGTBIQ+ donant resposta a les seves necessitats i que els recolzi a les seves lluites", és una altra de les propostes del partit encapçalat per l'Eva Miguel.

La candidata definia la llista com un grup de "dones i homes de la Llagosta de tota la vida, un equip molt preparat acadèmicament amb un bagatge professional molt divers que té una voluntat de servei molt gran". Alhora, hi destacava: "Cap de nosaltres som polítics professionals, totes i tots tenim les nostres feines i l'únic que volem és millorar el nostre poble, perquè creiem que té molt potencial i no està explotat".

Per acabar, considerava que el principal tret diferencial de LLEC és que tenen "una altra manera de gestionar, un programa pensat per i per a la ciutadania de la Llagosta i el fet que siguem totes i tots veïns i veïnes de la Llagosta sense ànim de fer carrera política fa que la nostra gestió i les nostres propostes siguin properes; no prometem coses que no podem complir".

Edicions locals