Cristina Segura, d'ERC La Llagosta, s'erigeix com 'la principal alternativa d'esquerres al PSC'

Va presentar la seva candidatura a la plaça d'Antoni Baqué acompanyada de l'exdiputat al Congrés Joan Tardà

Política

Cristina Segura, d'ERC La Llagosta, s'erigeix com 'la principal alternativa d'esquerres al PSC'
Cristina Segura, d'ERC La Llagosta, s'erigeix com 'la principal alternativa d'esquerres al PSC' | ERC la Llagosta

El passat dissabte 22 d'abril, la plaça d'Antoni Baqué va acollir la presentació de la candidatura d'ERC La Llagosta, encapçalada per Cristina Segura. Tot plegat va ser en un acte en el qual també va participar l'exdiputat al Congrés Joan Tardà.

Segura assegurava que són "la principal alternativa d'esquerres al PSC" i hi afegia: "Volem que la gent s'hi sumi, perquè ja va sent hora que hi hagi un canvi a la Llagosta, i estaria molt bé que aquest canvi el liderés una dona".

En l'acte es van presentar alguns dels membres de la llista, com és el cas de l'Héctor Arenas, la Fikria Benhaddi el Carlos Llorà, la Noemí Lorenzo o el Joan Josep Torà, qui ocupen en aquest mateix ordre les posicions del 2 al 6. Sobre la seva candidatura, l'alcaldable Cristina Segura apuntava que són "persones meravelloses, compromeses i diverses i venen tant de l'àmbit associatiu, sanitari, de la restauració, de la cultura, de la gent gran o del jovent republicà".

Per acabar, la candidata concloïa dient: "A la Llagosta no ens presentem per fer la republicà independent de la Llagosta, aquí hem vingut a fer polítiques republicanes d'esquerres socials feministes igualitàries animalistes, ecologistes i inclusives".

Edicions locals