La Comissió de Festa Major farà quatre reunions fins al maig per intentar tancar el programa

La festa major de la Llagosta serà com sempre a principis de setembre, en aquesta edició del 8 a l'11

Cultura

La Comissió de Festa Major farà quatre reunions fins al maig per intentar tancar el programa
La Comissió de Festa Major farà quatre reunions fins al maig per intentar tancar el programa | Aj. la Llagosta

La Sala de Plens de la Llagosta ha acollit aquest dimecres la primera reunió de la Comissió de la Festa Major de 2023, que ha comptat amb les àrees de Cultura i Joventut. La sessió s’ha celebrat amb els regidors d’Actes Populars i Tradicions, Mariano García; de Cultura, Fran Ruiz; i de Joventut, Núria Guerrero; i els tècnics municipals de Cultura i Joventut.

En la primera reunió han participat una desena de persones, que han representat a diverses entitats de la localitat. Entre aquestes, hi havia Sangrinaris, La Llagosta Brava, Saltats, DJ’s VIPS, La Murga i La Llagosta Club de Ball. Totes elles s’han mostrat predisposades a participar activament amb alguna activitat durant els dies de Festa Major, que seran del 8 a l’11 de setembre.

La comissió ha acordat que es faran quatre reunions per intentar tancar el programa de la Festa Major. Les pròximes sessions seran el 12, el 19 i el 26 d’abril, i el 3 de maig. Les tres primeres, la comissió es dividirà en dos, entre Cultura i Joventut. Les persones vinculades a Cultura es reuniran a la Sala de Plens i les de Joventut, a Can Pelegrí. L’última sessió, la del 3 de maig, les dues àrees tornaran a retrobar-se a la Sala de Plens.

Les reunions de la Comissió de Festa Major estan obertes a tota la ciutadania.

Edicions locals