Lloances mútues entre Montilla i el PSC de la Llagosta en la inauguració de La Casa del Pueblo

Els socialistes llagostencs inauguraven dimecres la seva nova seu, al carrer Maria Aurèlia Capmany

Política

Lloances mútues entre Montilla i el PSC de la Llagosta en la inauguració de La Casa del Pueblo
Lloances mútues entre Montilla i el PSC de la Llagosta en la inauguració de La Casa del Pueblo | PSC Vallès Oriental

Dimecres a la tarda s'inaugurava la nova seu del PSC de la Llagosta, anomenada La Casa del Pueblo i que està ubicada al carrer Maria Aurèlia Capmany número 4. Amb aquest nom –que era el que històricament rebien les seus municipals del PSOE–, el partit vol posar de manifest que es tracta "d'un espai obert a tots els veïns i veïnes del municipi".

El gran convidat de la jornada, l'expresident de la Generalitat José Montilla, va lloar els governs socialistes que hi ha hagut a la Llagosta. Montilla deia sobre els seus companys socialistes de la Llagosta que "són persones que trepitgen el carrer, que saben de què parlen, que són propers i sempre atenen els problemes de la gent". Alhora, treia pit dels valors del PSC, "els de la solidaritat, llibertat, fraternitat i la lluita per la igualtat", i no s'oblidava d'aplaudir el president del govern, Pedro Sánchez (PSOE), de qui assegurava que "està fent un gran esforç, amb lleis importants pels ciutadans que suposen garantir serveis bàsics, com la pujada de les pensions, entre d’altres".

L'altre ponent de la tarda va ser l'alcalde llagostenc, Oscar Sierra, que va aprofitar per reivindicar "els equipaments que té la Llagosta gràcies als anys que José Montilla va presidir la Generalitat". "Tant de bo els que governen ara fossin tan bons gestors com ho va ser Montilla, l’última escola que s’ha fet a la Llagosta és de l’època de Montilla com a president", recalcava Sierra.

Amb les eleccions municipals a la cantonada, el batlle no va perdre l'ocasió de lloar altres companys de partit i criticar l'actual govern de la Generalitat: "Fins fa poc teníem urgències nocturnes al CAP, ens han retallat serveis, estic convençut que quan Illa sigui president recuperarem els serveis que ens han tret perquè els socialistes creiem en la sanitat pública".

La sala es va omplir per gaudir de la inauguració

 

Edicions locals