El monologuista Sergio Bezos, de 'La Resistencia', a les Festes de Sant Josep de la Llagosta

La nit jove amb dj del dissabte a les 23 h serà una altra de les novetats del programa

Cultura

El monologuista Sergio Bezos, de 'La Resistencia', a les Festes de Sant Josep de la Llagosta
El monologuista Sergio Bezos, de 'La Resistencia', a les Festes de Sant Josep de la Llagosta | MPC Management

Aquest dijous a les 18.30 h arrenquen les Festes de Sant Josep de la Llagosta amb el tradicional concert de primavera de l'Escola Municipal de Música al Centre Cultural, en una programació que s'allargarà fins diumenge 26 i que comptarà com a cap de cartell amb el monologuista Sergio Bezos, col·laborador de programes de televisió i ràdio com La ResistenciaVodafone yu, no te pierdas nada, Dani y Flo o Gente Viva.

El monòleg de Bezos serà una de les novetats del programa. L'humorista pujarà a l’escenari del Centre Cultural el diumenge, dia de Sant Josep, a les 20 h. Les entrades per a l’espectacle es poden adquirir per 9 euros a la plataforma Entràpolis i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

En la mateixa diada de Sant Josep es faran altres activitats. A les 9 h començarà el 12è Torneig de futbol i la botifarrada familiar que organitza l’AMPA de l’Escola Les Planes al pati del centre. A les 10.30 h sortirà des de la plaça d’Antoni Baqué una nova passejada Mateu Bartalot, un tomb per la història de la Llagosta, que en aquest cas girarà entorn dels arbres de la Llagosta i la seva història; mentre que a les 17 h s’estrenarà al canal de YouTube de l’Ajuntament un tomb virtual per la història de la Llagosta amb el títol d'Els primers carrers: història dels seus noms. A més, tant diumenge com l'endemà dilluns –festiu al municipi– els infants tindran dues cites a la plaça d’Antoni Baqué: el primer dia, per gaudir amb jocs fets amb material reutilitzat, i dilluns amb el circuit d’inflables Infantil-Race.

La resta del programa

El programa de les festes del patró de la Llagosta compta amb més d'una dotzena d'esdeveniments, amb varietat fora dels actes del dia 19. El dissabte 18 de març, la parròquia de Sant Josep organitza la revetlla popular, que es farà de 19 a 23 h a la plaça d’Antoni Baqué. El mateix dia se celebrarà una de les novetats de la programació, la nit jove amb dj, en una festa que es desenvoluparà a partir de les 23 h al Parc Popular.

 

El dimarts 21 de març hi ha previstes dues activitats. A les 18 h s’emetrà a Ràdio la Llagosta un programa especial preparat pel taller d’escriptura de la Biblioteca, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia i, a les 18.15 h, començarà l’hora del conte al Centre Cultural, amb El papá que tenia 10 hijos i altres històries de pares.

La Biblioteca de la Llagosta també ha preparat la presentació del llibre Bla-bla-bla. El mito del capitalismo, de Miguel Pajares. L’acte es farà el dimecres 22 de març, a les 19 h, a Can Pelegrí, amb la presència de l’autor.

 

Per acabar, el diumenge 26 de març arribarà la 12a Trobada Gegantera de la Llagosta, organitzada per la Colla Gegantera local. La plantada de gegants es farà a la plaça d’Antoni Baqué a les 9 h. A les 11 h tindrà lloc un acte sorpresa del 20+2 aniversari dels gegants i a les 11.20 h començarà la sessió d’escalfament i la passejada gegantera. La cercavila acabarà a les 13 h a la plaça d’Antoni Baqué amb la picada gegantera i el final de festa.

Edicions locals