Mercadona obre aquest dimarts a Montornès

L'obertura del supermercat ha suposat la contractació de 23 veïns

Economia

Aquest dimarts obrirà les portes la nova botiga que Mercadona obre al Baix Vallès, en aquest cas a Montornès, per a la qual s'han contractat 23 persones del municipi.

Després de l'obertura fa uns mesos de la botiga Mercadona a Parets del Vallès, la cadena de supermercats continua la seva expansió pel Baix Vallès amb l'obertura aquest dimarts del nou establiment a Montornès, situat al barri de Montornès Nord.

L'obertura de la botiga ha comportat la contractació de 23 veïns de Montornès, una contractació que s'ha fet a través de la borsa de treball municipal, que va enviar als responsables de recursos humans de la cadena valenciana fins a 700 currículums. També suposarà la incorporació a la plantilla d'altres veïns de Montornès que treballaven a d'altres supermercats de la cadena i que ara ho faran a l'establiment de la seva població.

Des de l'Ajuntament s'han mostrat molt satisfets ja que aquesta contractació de montornesins s'ha pogut fer gràcies a l'acord de col·laboració al qual van arribar el consistori i la firma de supermercats.

Edicions locals