La Carpa Espai Cultural representa aquest dissabte 'La clase del pincel'

Amb dos actors i més de quinze personatges, Carlos Lupe i Jordi Tienza transportaran el públic pel món mutable de l'art

Cultura

La Carpa Espai Cultural representa aquest dissabte 'La clase del pincel'
La Carpa Espai Cultural representa aquest dissabte 'La clase del pincel' | La Carpa Espai Cultural

El Centre Cultural de la Llagosta acollirà aquest dissabte a les 20 h l'espectacle teatral La clase del pincel, a càrrec de la companyia local La Carpa Espai Cultural, i que fa una clara referència a l'exitosa sèrie La casa de papel.

 

A La clase del pincel, Carlos Lupe i Jordi Tienza es posen a la pell del Pablo, un professor d'institut, i el Samuel, un alumne rebel, en una obra que parteix de les següents premisses: un segrest, un institut, un mestre.

El Pablo ha de fer guàrdia d'una classe de batxillerat, però el professor té altres plans: canviar la matèria i ensenyar història de l'art. El Samuel, l'alumne rebel, té una altra idea que xocarà amb la del professor. Aquesta lluita d'egos traurà a la llum el costat fosc de tots dos, fent-los deambular a la fina línia entre el seny i la bogeria, on pot passar de tot. Amb dos actors i més de quinze personatges, La Carpa transportarà el públic pel món mutable de l'art.

Les entrades es poden adquirir a la plataforma Entràpolis i a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania per un preu de 9 euros.

Edicions locals