Els pacients de l'Hospital de Mollet podran consultar cites i resultats de proves al seu mòbil

La Fundació Sanitària Mollet ha llançat l'aplicació mòbil Connecta FSM

Societat

Els pacients de l'Hospital de Mollet podran consultar cites i resultats de proves al seu mòbil
Els pacients de l'Hospital de Mollet podran consultar cites i resultats de proves al seu mòbil

La Fundació Sanitària Mollet (FSM) ha posat en marxa una nova aplicació mòbil, Connecta FSM, un espai personal de salut digital que permet a les persones usuàries consultar i relacionar-se de manera remota amb l’Hospital Universitari Mollet, l’Hospital Sociosanitari Mollet i el Servei de Salut Mental i Addiccions de l’FSM.

Actualment, l’aplicació permet consultar les cites o proves programades, descarregar-se informació vinculada, rebre notificacions quan s’acosta el dia, descarregar-se informes mèdics de proves i d’alta, consultar les dades de contacte i contactar amb la institució per sol·licitar algun canvi o cancel·lació. "L'objectiu és millorar l’accessibilitat de la ciutadania al centre des de qualsevol lloc i en qualsevol moment del dia", expliquen des de la FSM.

Connecta FSM està disponible via web (https://connecta.fsm.cat/) o descarregant-se l’aplicació mòbil en Android o Apple. La introducció del nou sistema no elimina els canals ja existents actualment. La Unitat d’Atenció a la Ciutadania segueix estant a disposició de tots els usuaris via telèfon, correu electrònic i visita presencial per a donar resposta i solucionar totes aquelles qüestions que siguin necessàries.

La FSM preveu anar augmentant les seves funcionalitats en un futur "amb aquells processos que més valor puguin aportar a la ciutadania". Aquesta aplicació complementa la ja existent, Connecta Famílies, a través de la qual els acompanyants de les persones en una intervenció quirúrgica poden seguir en temps real el moment en què es troba del procés.

Edicions locals