Oscar Sierra repetirà com a alcaldable del PSC a la Llagosta

L’acte de presentació com a candidat serà divendres a les 19.30 h a l’Institut Marina

Política

Oscar Sierra, durant l'assemblea de divendres amb l'agrupació local de la Llagosta
Oscar Sierra, durant l'assemblea de divendres amb l'agrupació local de la Llagosta | PSC Vallès Oriental

L’alcalde Oscar Sierra ha estat escollit per unanimitat candidat socialista a les eleccions municipals. L’agrupació local de la Llagosta va celebrar una assemblea divendres al vespre en què li va tornar a donar la confiança a Sierra com a alcaldable.

“Estic molt content i feliç que els veïns i veïnes i militants socialistes m’hagin tornat a escollir candidat a l’alcaldia de la Llagosta”, deia Oscar Sierra un cop obtenia el suport absolut en l’assemblea.

L’alcalde de la Llagosta, que es presentarà per tercera vegada a les eleccions municipals, va assegurar que aquestes assemblees el renoven d’energia i que “és una injecció de força i d’ànims que em fan liderar el projecte socialista amb moltes ganes per aconseguir continuar governant el municipi”.

Alhora, destacava que “l’equip humà que m’ha acompanyat durant tot aquest temps i que tinc al costat actualment és fantàstic” i assenyalava que sempre treballen “amb transparència i proximitat” i que intenten “solucionar els problemes de la gent el més ràpid possible i, quan no en tenim competències, estem al seu costat i fem tot el possible per aconseguir que es resolgui el problema”.

El candidat socialista assegurava que "hi ha zero ocupacions il·legals al municipi i l’índex de delinqüència és dels més baixos". També apuntava que en el present mandat "s’han fet grans transformacions, s’han comptabilitzat més de 200 actuacions de millores a la via pública" i destacava la conversió en zona de vianants del carrer Sant Miquel, la plantació de nou arbrat i la renovació de parcs infantils.

De fet, Oscar Sierra va asseverar que han acomplert el 90% del programa electoral, fent una bona gestió dels recursos, i que "aquest és el millor aval de cara els ciutadans per tornar-nos a presentar el proper 28 de maig”.

De cara al pròxim mandat, una de les prioritats serà treballar per l’acció climàtica i la millora del medi ambient, amb diverses propostes que el PSC de la Llagosta explicarà durant la campanya electoral.

L’acte de presentació de l’alcalde Oscar Sierra com a candidat a les eleccions municipals es farà el divendres 10 de febrer, a les 19.30 h, a la sala Àgora de l’Institut Marina de la Llagosta. L’acte comptarà amb alcaldes i regidors socialistes de la comarca, així com el primer secretari del PSC del Vallès Oriental i Moianès, Jonatan Martínez, entre d’altres dirigents socialistes.

Edicions locals