Homenatge a Juanjo Maestre, qui va ser durant anys l'animador del carnaval llagostenc

El primer premi de les comparses grans del concurs de disfresses portarà el seu nom a partir d'enguany

Societat

Homenatge a Juanjo Maestre, qui va ser durant anys l'animador del carnaval llagostenc
Homenatge a Juanjo Maestre, qui va ser durant anys l'animador del carnaval llagostenc | Aj. la Llagosta

El Centre Cultural de la Llagosta acollia diumenge a la tarda l'homenatge que l'Ajuntament li va oferir a Juanjo Maestre, gran animador de la Festa de Carnaval de la Llagosta durant anys i presentador de diferents actes de la Festa Major, i qui va morir el passat mes de juliol.

L’acte, engegat per la seva filla Paula i presentat pel seu nebot David Maestre, va comptar amb diferents actuacions musicals. A més, a l’escenari, en un lloc ben visible, hi havia algunes de les disfresses que va fer servir el Juanjo durant les festes de Carnaval de la Llagosta, així com un micròfon.

Joan Maestre –fill del Juanjo–, juntament amb Daniel Tápanes, va interpretar un tema dedicat al seu pare. També hi van actuar Paco Garfia, de la Flamenca Unió Musical, i Alejandro Paniagua, de la Pringá.

A l’escenari, van pujar familiars i representants de diverses entitats, que van dedicar algunes paraules al Juanjo Maestre. Andrés Hernández va parlar també en nom dels seus companys de feina de l’Ajuntament. També es va poder veure un vídeo de la Murga i un altre de Montse García, amb qui Maestre havia muntat un duet musical.

L’alcalde, Óscar Sierra, va lliurar una placa a la família de Juanjo Maestre, encapçalada per la seva dona, Carmen Sabater. A més, Sierra va anunciar que, a partir d’ara, “el primer premi de les comparses grans del concurs de disfresses de Carnaval de la Llagosta portarà el nom de Juanjo Maestre”, que, durant molts anys, va ser el gran animador de la festa de Carnaval de la Llagosta.

Imatge del Juanjo Maestre | Aj. la Llagosta

 

Edicions locals