Antonio García Robledo seguirà dos anys més al Fraikin Granollers

El jugador llagostenc ha renovat fins al 2025

Esports

Antonio García Robledo jugarà al Fraikin Granollers fins el 2025
Antonio García Robledo jugarà al Fraikin Granollers fins el 2025 | BMG

El jugador de la Llagosta Antonio García Robledo ha renovat per a dues temporades més amb el Fraikin Granollers. Amb el nou contracte, el capità del conjunt granollerí seguirà jugant al club fins al juny de 2025. El llagostenc, de 38 anys, continuarà amb la seva carrera al club vallesà com a mínim fins als 40 anys.

"El jugador ha estat un dels pilars de l'equip aquesta temporada i ha demostrat passió, veterania en un equip jove i ambiciós", ha valorat positivament el BMG en un comunicat la renovació d'Antonio García Robledo. El lateral, format al club de Granollers, és la referència del Fraikin. De fet, ha defensat la samarreta de l'equip en tres etapes diferents: del 2003 al 2011; el curs 2018-19; i en l'actualitat des de la seva arribada d'una cessió al Nantes a l'estiu del 2020. També ha jugat en altres equips de renom, com ara l'Ademar de Lleó, el PSG o el Barça.

D'aquesta manera, Antonio García podrà celebrar la renovació a la pista el pròxim divendres, en el clàssic català de la lliga Asobal contra el FC Barcelona al Palau d'Esports (20 h).

Edicions locals