ERC reclama un estudi sobre l'impacte de la futura estació intermodal de la Llagosta

També proposa que els pisos que la Sareb té al municipi puguin esdevenir habitatges socials

Política

ERC reclama un estudi sobre l'impacte de la futura estació intermodal de la Llagosta
ERC reclama un estudi sobre l'impacte de la futura estació intermodal de la Llagosta | Imatge de la reunió amb el senador Josep Maria Reniu

L’impacte de la futura estació intermodal a la Llagosta és una de les preocupacions del grup municipal d’ERC que lidera Cristina Segura. Així ho van expressar en una trobada al municipi amb el senador Josep Maria Reniu, en què van tractar qüestions de l'administració general de l'estat al municipi, el parc d’habitatges de la Sareb, els fons Next Generation o altres qüestions vinculades amb el servei de Rodalia.

ERC la Llagosta reclama un estudi d’impacte ambiental i econòmic de la futura estació intermodal que Adif ha anunciat que construirà a la Llagosta. "Els detalls del projecte facilitats són mínims i preocupa especialment el soroll que pot provocar aquesta obra durant un període que es preveu llarg", comenten des del partit llagostenc.

El grup republicà també vol saber si s’han fet expropiacions de terrenys per dur a terme el projecte, i quines, així com les previsions de l’impacte econòmic que pot tenir aquesta nova infraestructura a la Llagosta. El senador Reniu també preguntarà quines han estat les actuacions que ha fet Adif els darrers anys a l’estació existent de la línia R2 de la Llagosta.

Quants pisos té la Sareb a la Llagosta?

La intermodal no va ser l'única temàtica que van tractar, sinó que el partit encapçalat per Cristina Segura també expressava al seu company senador la necessitat de saber exactament quants pisos té el banc públic Sareb al municipi, amb l'objectiu de poder iniciar els tràmits de cessió a l'Ajuntament perquè aquest els pugui gestionar en règim d’habitatge social, tenint en compte la demanda que hi ha a la Llagosta.

Finalment, la portaveu Cristina Segura també va demanar al representant del grup republicà al Senat que miri d’esbrinar quants diners dels fons Next Generation es destinaran al poble del Baix Vallès.

Edicions locals