El sènior masculí del CP La Llagosta puja a Segona

L'equip de petanca va reumuntar l'eliminatòria d'ascens contra el CP Les Borrelles

Esports

El sènior masculí és equip de Segona Divisió
El sènior masculí és equip de Segona Divisió | CP La Llagosta

El sènior masculí del Club Petanca La Llagosta és equip de Segona Divisió. El conjunt llagostenc havia perdut l'anada de l'eliminatòria d'ascens contra el CP Les Borrelles, però va remuntar a la tornada a casa. Amb aquest ascens, l'any que ve l'equip jugarà la temporada que ve a Segona, en una lliga que començarà després de l'estiu.

El combinat llagostenc va acabar la lliga a Tercera en segona posició amb 31 punts, a sis del campió, el CP Sant Sadurní de Montornès. Aquesta plaça els va classificar per jugar l'eliminatòria d'ascens contra un dels equips de Segona, en aquest cas el CP Les Borrelles de Sant Celoni. Tot i el mal inici del CP La Llagosta amb la derrota de l'anada, el sènior masculí es va refer per guanyar a casa i assolir el desitjat ascens.

Descens del femení

Menys sort va tenir el sènior femení, que baixa a Tercera després de perdre l'eliminatòria contra el CP Carpi. Les jugadores de la Llagosta no van poder plantar cara a un equip que es va mostrar superior i es va endur els dos partits. L'equip llagostenc va acabar penúltim amb 15 punts i no va poder salvar la categoria, així que la temporada que ve jugarà a Tercera.

Edicions locals