5è concurs de microrelats pel Dia de la Dona, a càrrec de la Resistència Literària i l'Ajuntament

Es poden presentar els treballs fins al 25 de febrer

Cultura

Imatge del lliurament de premis del 2021
Imatge del lliurament de premis del 2021 | Aj. la Llagosta

Les regidories d’Igualtat i Cultura de l’Ajuntament, la Biblioteca de la Llagosta i l’entitat Resistència Literària han convocat la cinquena edició del Concurs de Microrelats del Dia Internacional de les Dones.

El període d’entrega dels treballs, en castellà o en català, tindrà com a data màxima el 25 de febrer i es pot fer a la Biblioteca –ubicada a la primera planta de Can Pelegrí– o per correu electrònic a b.llagosta@diba.cat.

La temàtica dels microrelats ha de tractar sobre l’activitat de la Nit de les dones de la Llagosta, que és un esdeveniment que se celebra des de fa molts anys al municipi al voltant del 8 de març. Els microrelats han de ser inèdits, originals i amb 200 paraules com a màxim. Podran participar totes les persones interessades que el dia 8 de març de 2023 tinguin almenys 16 anys.

El millor relat rebrà com a premi 150 euros i la invitació a formar part del jurat de la següent edició; el segon millor relat rebrà un premi de 75 euros en metàl·lic; i el tercer, un lot de llibres. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dimarts 7 de març, a les 19 h al Centre Cultural.

Edicions locals