El passeig de l'Alcalde José Luis López Segura ja és una realitat

Substitueix l'antic passeig del Pintor Sert des d'aquesta setmana

Societat

El passeig de l'Alcalde José Luis López Segura ja és una realitat
El passeig de l'Alcalde José Luis López Segura ja és una realitat | Aj. la Llagosta

Des d'aquesta setmana ja ha entrat en vigor el canvi de nom del passeig del Pintor Sert, que ara ha passat a ser el passeig de l’Alcalde José Luis López Segura. Aquesta modificació de nomenclatura va ser acordada pel ple de l’Ajuntament de la Llagosta el 8 d’octubre, en una sessió extraordinària en què també se li va concedir el títol de Fill Adoptiu de la Llagosta a l’exalcalde José Luis López Segura.

Tot i el canvi al nomenclàtor, l'Ajuntament llagostenc assegura que el veïnat de la via no se'n veurà afectat. Les persones que resideixen en aquest passeig no han de fer cap tràmit administratiu arran del canvi, ja que el consistori ha efectuat les notificacions als organismes oportuns per al seu coneixement i efectes.

Alhora, l’Ajuntament informa que ha enviat a les persones implicades un certificat de l’acord del ple del 8 d’octubre per tal que puguin disposar d’ell per a futures possibles gestions administratives, com ara renova­cions del DNI o del carnet de conduir, compra-venda i lloguer d’habitatges o locals del passeig. Ara mateix, no és obligatori fer cap gestió al respecte.

Edicions locals