Antonio García es cau de la llista pel mundial

El jugador llagostenc no ha entrat a la convocatòria pel tram final de la preparació mundialista

Esports

El llagostenc està, en principi, fora del mundial
El llagostenc està, en principi, fora del mundial | RFEBM

Antonio García Robledo ha quedat fora de la segona setmana de preparació del Mundial de la selecció espanyola. El capità del Fraikin Granollers cau de la llista de 18 jugadors convocats que aquesta setmana disputaran el Torneig Internacional d'Espanya a Benidorm (Alacant) i queden reduïdes les seves opcions de disputar la cita internacional, que tindrà lloc del 12 al 29 de gener entre Polònia i Suècia. 

Un cop es disputi el torneig amistós a Benidorm, el seleccionador Jordi Ribera publicarà la llista definitiva de jugadors convocats pel Mundial. El llagostenc forma part de la prellista espanyola de 35 jugadors seleccionables i en cas d'alguna baixa podria anar-hi repescat. Ara com ara, el baixvallesà té previst reincorporar-se als entrenaments del club granollerí dilluns. 

Un veterà amb la selecció espanyola

Antonio García Robledo ha estat el jugador més veterà de la primera setmana d’entrenaments del combinat estatal a València, amb 38 anys. El llagostenc ha participat en els dos grans últims esdeveniments esportius de la selecció espanyola amb una plata a l’Europeu del 2022 i un bronze als Jocs Olímpics de l’estiu del 2021. Amb la selecció espanyola, García Robledo també va guanyar l’or al Mundial del 2013, una plata a l’Europeu del 2016 i un bronze a l’Europeu del 2014.

Edicions locals