Guillem Albà i Bruno Oro, al programa d'espectacles del Centre Cultural de la Llagosta

Hi haurà nou propostes escèniques al llarg de l'any, i una d'elles serà de l'entitat local La Carpa Espai Cultural

Cultura

| Guillem Albà & Marabunta

La programació d'espectacles del Centre Cultural de la Llagosta comptarà aquest 2023 amb gairebé una desena de propostes, algunes amb cares ben conegudes com les del Guillem Albà i Bruno Oro, i d'altres amb accent local, com l'obra de l'Associació la Carpa Espai Cultural.

La primera proposta tindrà lloc el diumenge 22 de gener, a les 19 h. La Companyia La Barni Teatre portarà Ojos Verdes. Miguel de Molina in memoriam, un viatge musical per la crònica d’Espanya a partir de la biografia del cantant Miguel de Molina. Creat, dirigit i interpretat per Marc Vilavella, el musical ha trepitjat els escenaris de Madrid i Barcelona i ara arriba a la Llagosta. La resta d’intèrprets són Gracia Fernández, Albert Mora, Candela Díaz Sanz i Marc Sambola, que també s’encarrega de la direcció musical.

El 4 de febrer serà el torn dels infants i les seves famílies amb La casa més petita, amb la Companyia Campi qui pugui. Es tracta d'una adaptació de l'homònim xou de Yarleku Teatro. L’espectacle, recomanat per a infants majors de 6 anys, tracta la incertesa que viuen les nenes i nens refugiats després d’abandonar el seu lloc d’origen, la seva casa, sense saber quin serà el seu destí.

La clase del pincel, una producció local de La Carpa Espai Cultural, arribarà el dissabte 4 de març. Carlos Lupe i Jordi Tienza es posen a la pell del Pablo, un professor que ha de fer una guàrdia a un institut però que té altres plans, i del Samuel, un alumne rebel que té una altra idea que xocarà amb la del professor.

L’abril serà el torn de la Sala Flyhard, que ja ha visitat la Llagosta en altres ocasions. El diumenge 2 portaran a l’escenari del Centre Cultural La pell fina. L’obra parla de la visita que fa una jove parella a uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que un d’ells diu que el nadó és molt lleig.

El següent espectacle estarà protagonitzat per Guillem Albà i la Marabunta, que amb l’espectacle del mateix nom portaran el seu circ musical el dissabte 8 de juliol al Centre Cultural.

Després de la Festa Major, hi ha programats quatre actuacions més. La primera serà el dissabte 30 de setembre: es tracta d’un recital líric d’òpera i sarsuela que ens portarà la companyia de l’Associació d’Amics de l’Òpera i Sarsuela de Terrassa.

El 21 d’octubre, el televisiu Bruno Oro interpretarà la seva darrera creació ¿Sí o no?, un monòleg còmic dirigit per Alejo Levis que parla sobre l'art de perdre's, en via d'extinció en un món amb pressa que només busca l'eficàcia, i en què Google Maps marca el camí, Spotify ens diu què escoltar i Tinder, qui ens pot agradar.

El 4 de novembre, Los Aurora presentaran el seu darrer treball musical, La balsa de la medusa. El grup barceloní navega entre el flamenc i el jazz i és una de les bandes amb més projecció del moment.

La programació finalitzarà el dissabte 2 de desembre amb un altre espectacle familiar que anirà a càrrec de la Companyia Xip Xap. Hamelí, una de les seves darreres produccions de titelles, explica la misteriosa desgràcia d’una vila on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica.

Les entrades es poden adquirir a través d'Entràpolis amb un mes d'antelació.

Edicions locals