La secció comarcal del PSC reclama inversions al Vallès Oriental

El partit també posa èmfasi en mantenir la connexió ferroviària amb l'aeroport del Prat

Política

Els socialistes van detallar les seves propostes en una roda de premsa
Els socialistes van detallar les seves propostes en una roda de premsa | PSC Vallès Oriental i Moianès

La Federació del PSC del Vallès Oriental i Moianès va valorar la proposta que ha fet la divisió catalana del partit pels pressupostos de la Generalitat en una roda de premsa. El partit també va aprofitar per reclamar més inversions a la comarca i que es mantingui la connexió ferroviària directa amb l'aeroport.

El grup comarcal va donar suport a les propostes presentades pels socialistes de Catalunya i va posar el detall en les inversions i aspectes que afecten a la comarca.

“Coneixem molt bé les necessitats que té el nostre territori” va detallar la diputada del PSC i alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio, qui va concretar les propostes que fan referència a la comarca: “Es tracta de propostes eternament reclamades i que cal executar”. Dionisio va detallar que aquestes passen per la variant de la C-59 de Sant Feliu de Codines, de la qual demanen que el projecte executiu sigui una realitat el primer semestre del 2023, i també millores en la connexió de Moià amb l’eix transversal.

També destaca la instal·lació de pantalles acústiques a la Ronda Nord de Canovelles, l’elaboració del Pla Director Urbanístic del Circuit de Catalunya perquè estigui aprovat el 2023 i la rehabilitació dels antics jutjats de Granollers, que seran la seu del Consell Comarcal.

En matèria educativa, el grup socialista reclama de forma urgent “el projecte institut escola Congost de Canovelles, la reforma de l’escola Sagrada Família de la Llagosta, i el projecte per l’edifici definitiu de l’escola d’educació especial Can Vila de Mollet”.

Connexió ferroviària amb l’aeroport

“El Govern de la Generalitat no només desatén les necessitats i reivindicacions de la comarca, sinó que retalla serveis que funcionen” va reivindicar el primer secretari del PSC del Vallès Oriental i Moianès, Jonatan Martínez, en referència a la decisió de la Generalitat que elimina la connexió amb l’aeroport a través de la línia de tren R2.

“Reclamem que l'R2 i l'R4 arribin de forma alterna a l’aeroport” va detallar Martínez, qui també assegura que la proposta de la Generalitat empitjorarà la competitivitat de la comarca i saturarà els túnels de la Sagrera i Passeig de Gràcia amb la incorporació d’aquests nous trens que connectaran Barcelona amb l’aeroport.

El primer secretari del PSC a la comarca va finalitzar dient que, a partir del mes de gener, tornaran a reivindicar la línia directa amb l’aeroport des dels ajuntaments.

Edicions locals