La Carpa Espai Cultural, protagonista del Dia Mundial de la Infància a la Llagosta

Diumenge representaran l'obra 'Feedback' al Centre Cultural, convidant a reflexionar sobre les emocions, amb la moderació de psicopedagogs

Societat

La Carpa Espai Cultural, protagonista del Dia Mundial de la Infància a la Llagosta
La Carpa Espai Cultural, protagonista del Dia Mundial de la Infància a la Llagosta | Aj. la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta ha preparat diferents activitats per celebrar el Dia Mundial de la Infància, que es commemora el 20 de novembre. És per això que durant aquesta setmana es faran uns tallers a les escoles amb l’objectiu de reflexionar sobre la gestió emocional dels infants.

Els llagostencs de La Carpa Espai Cultural visitaran les classes de 1r i 2n de Primària del municipi durant aquesta setmana per interpretar l'obra Feedback, que també representaran dijous per a cicle mitjà i superior.

La programació per celebrar el Dia Mundial de la Infància finalitzarà diumenge amb una jornada en la qual novament La Carpa escenificarà la mateixa obra de teatre al Centre Cultural, convidant tots els infants i les famílies a reflexionar sobre les emocions que hagin sentit veient-la, amb la moderació de professionals de psicopedagogia que participen en l'obra. L’entrada és gratuïta, però és necessari fer-ne la reserva.

A banda de l'obra de teatre, la jornada de diumenge tindrà un caràcter festiu i es desenvoluparà entre les 10 i les 13 h al Centre Cultural. De 10 a 11 h, hi haurà una rebuda amb pintacares i globoflèxia per a tothom. També hi haurà un taller conduït per Som Tribu per als més petits i les seves famílies i una zona de jocs amb animació i música. De 12 a 13 h, hi haurà inflables a l’espai exterior del Centre Cultural.

Edicions locals