La Cursa Els 10 arriba als 650 participants

Anas Bakhat i Carmen Martín van guanyar la cursa popular llagostenca

Esports

La Cursa Els 10 va tornar a omplir els carrers del municipi
La Cursa Els 10 va tornar a omplir els carrers del municipi | Ajuntament de la Llagosta

Unes 650 persones van participar diumenge en la 33a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que va organitzar l’Ajuntament amb La Sansi. Anas Bakhat i Carmen Martín es van imposar a la prova principal, la dels 10 km. La prova llagostenca tornava aquest any després de no poder fer-se els últims dos anys.

La cursa llagostenca comptava aquest any amb algunes novetats, com el canvi de data que ha passat de la primavera a la tardor i també el recorregut que en aquesta ocasió va passar pel passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre entre els carrers de Cadaqués i de l’Estació.

Anas Bakhat va ser el guanyador de la cursa de 10 km amb un temps de 31:27. El podi el van completar segon Miki Solé i Lluís Puigdefàbregas. En categoria femenina, Carmen Martín va ser la primera classificada amb una marca de 40:31, seguida de Suttida Udomchai i de Paula López. A la modalitat de 5 km, Albert Ruz va signar el millor temps amb una marca de 16:06. El segon va ser Cristian Martínez i tercer Axel Hidalgo. Marta Mitjans, Sonia Gallego i Marisa Zapata van ocupar el podi femení de la distància curta.

Pel que fa als atletes locals, Juan José Cabrera i Meri Fabregat van ser els millors als 10 km, mentre que Lluís Tort i Ainoa Infante ho van aconseguir als 5 km.

La jornada també va comptar amb les curses infantils de 800, 600 i 300 metres amb 92 inscrits en total.

La Cursa Els 10 de la Llagosta no se celebrava des de l’any 2019, perquè la pandèmia de la Covid-19 va obligar a suspendre la prova els dos darrers anys.

Edicions locals