S'activa l'Esplai Jove a Can Pelegrí i al Nou Casal

Ja hi ha una quinzena de persones inscrites, mentre que el màxim és de 25 participants

Societat

Aquest cap de setmana es posa en marxa l’Esplai Jove, un nou servei promogut per l’Ajuntament de la Llagosta adreçat a joves de 12 a 18 anys. Les activitats es realitzaran els caps de setmana durant tot el curs escolar. Els dissabtes serà a Can Pelegrí, de 10 h a 14 h, i els diumenges al Nou Casal del carrer de la Florida, de 16 h a 20 h.

Ara per ara, ja s'hi han inscrit una quinzena de joves, mentre que les places estan limitades a 25 persones.

Dues persones educadores de l'Associació Educativa Tropezando con Suerte desenvoluparan totes les activitats: tallers, dinàmiques, jocs tant d’interior com d’exterior i excursions. Les activitats s’adaptaran a cada participant de manera individualitzada i sempre tenint en compte les seves necessitats i expectatives.

L'esplai complet, els 9 mesos del curs, té un cost de 45 euros per participant. En aquest preu estan incloses les activitats, materials, assegurances i el monitoratge. També hi ha la possibilitat d'apuntar-se a dies o mesos solts, amb un cost de 5 euros per mes. A més, per a aquelles famílies que tinguin més dificultats, s’ofereix un servei de beques per cobrir, de manera parcial, el cost per participant.

Les inscripcions estaran obertes fins a cobrir les 25 places. Per dur a terme la inscripció, cal posar-se en contacte amb l’Associació Educativa Tropezando con Suerte per WhatsApp (675 857 937) o per correu electrònic (info@tcsuerte.org). També es poden fer acudint els dies d’activitat a Can Pelegrí o al Nou Casal.

Edicions locals