La Llagosta clou una festa major 'molt participativa'

David Amor i Sara Escudero han estat alguns dels principals caps de cartell

Cultura

La Llagosta clou una festa major 'molt participativa'
La Llagosta clou una festa major 'molt participativa' | Aj. la Llagosta

El castell de focs i els espectacles a l’escenari del carrer de l’Estació van posar dilluns a la nit el punt final a la festa major de la Llagosta, la primera sense restriccions des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19 i que ha estat protagonitzada per una alta participació.

David Amor va ser l’encarregat del pregó amb el qual va començar oficialment la festa major de 2022 i Ezker Esperanza i l’humorista Sara Escudero van posar-ne el punt final dilluns a la nit.

Un any més, les entitats de la Llagosta han estat protagonistes de moltes de les activitats de la programació, que han estat seguides per molt de públic. També hi va haver molta assistència als concerts del Centre Cultural.

La festa major ha transcorregut sense incidents d’importància, tot i que el consistori llagostenc sí que destaca que la Policia Local va denunciar la matinada de dilluns un individu que conduïa begut i que va causar destrosses en alguns vehicles i en el mobiliari a la zona dels carrers de Santa Teresa i de Sant Miquel. Els agents també van intervenir dilluns al voltant de les 8 h quan quatre persones estaven robant aliments d’una de les parades de la festa major.

Edicions locals