Coloraines Band i Sidral Brass Band, concerts per a la canalla

També hi haurà tobogans, inflables d'aigua i festa de l'escuma per acabar ben molls

Cultura

Coloraines Band i Sidral Brass Band, concerts per a la canalla
Coloraines Band i Sidral Brass Band, concerts per a la canalla | Sidral Brass Band

Les festes majors sempre compten amb propostes culturals adreçades a la canalla, i en aquest cas la Llagosta també n'ofereix de ben diverses.

Un dels espectacles serà dissabte a les 12.30 h a la plaça d'Antoni Baqué, amb Coloraines Band, que, amb un aire molt rocker, aquests bojos de l’animació i amants de la bona música presentaran un viatge musical amb cançons inèdites i d’estils molt diferents que faran ballar a grans i petits.

L'endemà diumenge a les 12 h (també en el mateix emplaçament) serà el torn per al Sidral Brass Band, en un xou que serà interromput per una nau espacial d'on sortirà el Clap, un habitant d’un asteroide llunyà de l’univers a la recerca de la música, una cosa que al seu planeta no existeix, convençut que aquesta música el portarà a complir el seu somni de poder volar. En aquest xou musical teatralitzat tothom hi acabarà cantant i ballant.

D'altra banda, el diumenge 11 de setembre a partir de les 20 h es podrà gaudir d'un cabaret de circ adreçat a un públic familiar. Serà a l'avinguda de l’Onze de Setembre.

Activitats d'aigua i escuma

Amb unes temperatures que poden arribar als 30 graus al llarg del cap de setmana, una bona manera de gaudir de la festa major és acabar moll participant de les activitats d'aigua que s'han programat. D'una banda, Saltats i Volats organitzaran dissabte de 17 h a 20 h el megatobogan aquàtic, amb dos carrils de 47 metres de descens al carrer Nicolás Longarón (davant de l'escola Sagrada Família).

Per la seva banda, diumenge a partir de les 13 h La Murga organitzarà la diada infantil al carrer de l'Estació, amb inflables aquàtics. L'endemà dilluns, dia festiu al poble i darrera jornada de la gresca estiuenca, el Jordi Callau encapçalarà un xou d'animació infantil acompanyat d'una festa de l'escuma, que tindrà lloc a partir de les 12 h a l'espai de concerts del Centre Cultural.

Per últim, també cal destacar que l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta oferirà dissabte a partir de les 11 h activitats també adreçades als infants. Aquests jocs es realitzaran a l'avinguda del Primer de Maig (entre els carrers de Sant Miquel i Brutau).

Edicions locals