El tribut a Queen, un dels plats forts de la festa llagostenca

Els concerts de versions seran els protagonistes de l'espai de concerts del Centre Cultural

Cultura

El tribut a Queen, un dels plats forts de la festa llagostenca
El tribut a Queen, un dels plats forts de la festa llagostenca

Els concerts de versions seran els protagonistes del programa musical de la Llagosta durant la festa major d'enguany. Una gresca que comptarà amb l'actuació –diumenge a les 23 h a l'espai de concerts del Centre Cultural– del grup Remember Queen qui oferirà un homenatge tribut a la banda britànica, a la seva música, i a l'emblemàtica figura del seu líder, Freddie Mercury.

Un recorregut per molts dels grans èxits de Queen amb fins i tot, la coreografia i el vestuari que la banda liderada per Mercury va utilitzar en les seves actuacions.

A banda d'aquest tribut, els llagostencs tindran dues cites musicals amb les versions de diferents èpoques i estils musicals com a protagonistes. Es tracta del concert de The Papa's and the Popo's, que es farà dissabte dia 10 a l'espai de concerts del Centre Cultural a les 23 h i el de Los 80 principales, que actuarà al mateix espai de concerts, divendres 9 a les 22 h.

Per als més joves, les nits de divendres i de dissabte acabaran amb sessions de Dj organitzades per l'Associació de Dj's de la Llagosta VIPS.

Edicions locals