Desactivada l'Alerta del PLASEQCAT per l'incendi a la química Hebrón de La Llagosta

Els bombers havien recomanat el confinament de la població de la Llagosta i també de la part sud de Mollet i del nucli de població de la Florida de Santa Perpètua

Societat

Desactivada l'Alerta del PLASEQCAT per l'incendi a la química Hebrón de La Llagosta
Desactivada l'Alerta del PLASEQCAT per l'incendi a la química Hebrón de La Llagosta | La Llagosta Informa

La Llagosta

Protecció Civil de la Generalitat ha donat per finalitzada l’Alerta del Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) per l’incendi que s'ha declarat a l’empresa Hebrón S.A, situada al carrer Girona de la Llagosta, aquesta matinada i que els bombers ja han donat per controlat.

Des de primera hora del matí, a les 06:32 hores, els Bombers de la Generalitat han donat el foc per controlat. En aquests moments, no hi ha situació de risc i dues dotacions dels Bombers estan revisant que no quedi cap punt calent.

Els bombers havien recomanat inicialment el confinament de la població de la Llagosta i posteriorment, per la direcció del vent, de la part sud de Mollet del Vallès i el nucli de població de La Florida (Santa Perpètua de Mogoda). Cap a les 6 h s'ha aixecat aquest confinament.

El telèfon d'emergències 112 va rebre el primer avís de l'incendi a les 00.31 h iva rebre un centenar de trucades a causa del foc i fum visible a la zona. Al lloc del succés s'hi van desplaçar un total de 33 dotacions, entre les quals el Furgó de Risc Químic i efectius del GROS (Grup Operatiu de Suport) i del GRIT (Grup Riscos Tecnològics).

En la resolució d’aquest incident també han treballat efectius de la Policia Local, de Mossos d’Esquadra, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i de Protecció Civil del municipi.

 

Edicions locals