Crema la química Hebrón de la Llagosta

Els Bombers hi han desplaçat 21 dotacions i han recomanat el confinament de la població del municipi

Societat

Crema la química Hebron de la Llagosta
Crema la química Hebron de la Llagosta | Bombers de la Generalitat

Aquesta nit al voltant quarts d'1 h s'ha produït un incendi a la fàbrica Hebrón, del carrer Girona de la Llagosta, davant de l'estació de Renfe de la població. Es tracta d'una empresa de fabricació de productes químics, per la qual cosa s'ha activat el pla especial d'emergència exterior del sector químic (PLASEQCAT).

Els Bombers hi han desplaçat 21 dotacions, amb efectius del #GROS (Grup Operatiu de Suport) i del #GRIT (Grup Riscos Tecnològics), i han recomanat el confinament de la població de la Llagosta i que la ciutadania del municipi tanqui portes i finestres. A més, s'ha demanat el tall de circulació de la línia R2 del tren, molt propera a la zona de l'incendi.

Segons les primeres informacions facilitades pels Bombers, no hi ha ferits. El foc està afectant una nau d'uns 100 metres quadrats. Els bombers treballen des de tres sectors: el carrer Barcelona, les vies del tren i el carrer Girona, on ha baixat la intensitat del foc a la façana.

Els Bombers han facilitat les primeres imatges de l'arribada a l'incendi:

El telèfon d’emergències 112 ha rebut el primer avís de l’incendi a les 00.31 h, i s’han rebut un centenar de trucades a causa del foc i fum visible a la zona.

Al lloc també es troben treballant efectius de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Edicions locals