Setmana intensa pel CD La Concòrdia

El club llagostenc organitza un torneig femení de 12 hores i unes jornades de tecnificació

Esports

El CD La Concòrdia organitza una jornada de futbol sala femení
El CD La Concòrdia organitza una jornada de futbol sala femení | CD La Concòrdia

El CD La Concòrdia afronta una jornada plena d'activitats. El club comença avui unes jornades de tecnificació per a nens i nenes amb diversos entrenadors de primer nivell. Pel cap de setmana, l'entitat llagostenca preparar la primera edició del torneig femení de 12 hores.

El torneig de 12 hores se celebrarà durant tot el dissabte al Pavelló Antonio Garcia i està obert a totes les noies majors de 16 anys. El club llagostenc organitza per primer cop aquesta competició, destinada a la promoció del futbol sala femení. Els equips que s'inscriguin jugaran un mínim de 5 partits i podran optar als diversos premis disponibles, entre els quals hi ha premis en metàl·lic pels equips campió i finalista i altres premis per la resta d'equips i per les millors jugadores.

Tornejos i tecnificacions

El CD La Concòrdia també organitza aquesta setmana unes jornades de tecnificació per a jugadors i jugadores d'entre 8 i 16 anys. El pavelló del CEM Turó acull aquestes jornades de futbol sala, que comencen avui i acabaran el dijous. La tecnificació compta amb noms importants del futbol sala com Javi Rodríguez, entrenador del primer equip de l'Industrias Santa Coloma; Jordi Gay, responsable de l'àrea esportiva de la Federació Catalana; i Estefa Jiménez, entrenadora de les seleccions catalanes aleví i cadet femenines.

Edicions locals