La Llagosta torna a reclamar a la Generalitat una reforma integral i urgent de l'escola Sagrada Família

La sala polivalent, amb humitats que han provocat forats al sostre, fa anys que és tancada i el menjador també presenta deficiències

Societat

| Aj. la Llagosta

L'Ajuntament i la comunitat educativa de l'Escola Sagrada Família (SAFA) de la Llagosta han tornat a picar a la porta de la Generalitat per reclamar una reforma integral i urgent del centre. La petició fa més de vint anys que s'arrossega. 

Un dels espais en pitjors condicions és la sala polivalent de l'escola, la qual fa anys que és tancada. L'espai té humitats que han provocat forats al sostre i presenta goteres. El menjador - una sala petita on comparteixen espai la cuina i les taules per menjar l'alumnat- és un dels altres espais que necessita una millora, segons l'Ajuntament i la comunitat educativa. 

Aquests espais no són els únics en mal estat, les aules també tenen humitats i la pista poliesportiva de primària presenta esquerdes a la seva superfície. 

Per la seva banda, l'Ajuntament explica que s'ha vist obligat a fer obres de manteniment cada curs, les quals, però no haurien estat suficients davant l'estat del centre escolar.

És per això que tant el consistori com la direcció del centre i l'AMPA van reunir-se la setmana passada amb la Generalitat per reclamar una actuació urgent i integral per millora aquesta escola que compta amb uns 300 alumnes.

 

 

 

Edicions locals