La Llagosta sol·licita un ajut Next Generation per rehabilitar la masia Can Baqué

L’Ajuntament sabrà si li han concedit la subvenció en un termini de sis mesos

Societat

| 08centvint

El govern de la Llagosta ha sol·licitat una subvenció per a les obres de rehabilitació de la masia de Can Baqué al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. La sol·licitud s’emmarca en la convocatòria d’ajudes per a la rehabilitació d’edificis públics en entitats locals, que forma part dels fons Next Generation de la Unió Europea.

L’ajut al qual opta el Consistori de la Llagosta va destinat a millores d’eficiència energètica, ambiental, d’accessibilitat, d’habitabilitat i de conservació dels edificis.

L’Ajuntament sabrà si li han concedit la subvenció en un termini de sis mesos. Amb tot, indica que independentment de si rep o no aquest ajut, les obres per rehabilitar Can Baqué es faran.

D'acord amb els resultats del procés participatiu veïnal que es va donar a conèixer el passat 14 de gener, l'edifici acollirà l’Escola Municipal de Música, la qual es preveu ubicar a la primera i la segona planta de la masia. L’edifici tindrà també espais per a exposicions, sales de projeccions d’audiovisuals i per a la memòria històrica. 

Segons va indicar el passat gener l'alcalde, Óscar Sierra, les obres de rehabilitació de la masia podrien començar a finals d'enguany i el pressupost previst per a l'actuació arribaria al milió d'euros.

 

Edicions locals