Sara Varón, guanyadora del Concurs de cartells de la Festa Major, per segon any consecutiu

El veredicte es va donar a conèixer aquest dimarts a l'Ajuntament

Cultura

Sara Varón, guanyadora del Concurs de cartells de la Festa Major, per segon any consecutiu
Sara Varón, guanyadora del Concurs de cartells de la Festa Major, per segon any consecutiu | Aj. Llagosta

Sara Varón, veïna de la Llagosta de 19 anys, ha estat novament la guanyadora del Concurs de cartells de la Festa Major de la Llagosta de 2022. Varón també va guanyar el certamen l'any passat. El veredicte es va donar a conèixer dimarts a la tarda al saló de plens, en un acte que va presidir el regidor d’Actes Populars i Tradicions de l’Ajuntament de la Llagosta, Mariano García, i el de Cultura, Fran Ruiz. 

La jove, que es presentava amb el pseudònim de Kuma, va obtenir 55 vots i va aconseguir un premi de 500 euros. El segon premi, de 200 euros, va ser per a una altra veïna de la Llagosta, Jésica León, amb el pseudònim Lero Lero, amb 54 vots. El tercer classificat, el molletà David López, es va endur un premi de 100 euros. En el seu cas es presentava amb el pseudònim DLalcuadrado, i va ser votat en cinc ocasions.

Al cartell guanyador surten un noi i una noia asseguts a la Font Tot Aigua i amb la torre del rellotge de l’Ajuntament al fons. “El noi representa una llagosta que s’ha transformat en persona per gaudir de la Festa Major i la noia soc jo”, va explicar Sara Varón, que es va mostrar molt contenta amb el premi aconseguit per segona vegada.

Per la seva banda, el regidor Mariano García va animar als tres finalistes a participar en la propera edició del concurs i a engrescar a altres persones perquè també hi prenguin part. El regidor va recordar que aquest concurs va començar a fer-se l’any 2009.

La guanyadora, a la dreta, al costat de la segona i el tercer classificat del concurs / LaLlagostainforma

Edicions locals