L'HC Vallag i el Joventut La Llagosta es fusionen

Els dos clubs s'integraran en un sol: el Joventut Vallag La Llagosta

Esports

Els dos club d'handbol de la Llagosta es fusionaran
Els dos club d'handbol de la Llagosta es fusionaran

Els dos clubs d'handbol de la Llagosta, l'HC Vallag i el Joventut Handbol han anunciat la seva fusió per la pròxima temporada. L'entitat resultant d'aquesta fusió portarà el nom de Joventut Vallag La Llagosta i serà l'únic club d'handbol del municipi.

L'acord de fusió ha estat validat per ambdues juntes i ja estan en marxa els tràmits per fer-ho oficial en tots els àmbits. Els dos clubs han confirmat que quan finalitzin completament la temporada tots els seus equips, previsiblement a principis de juny, els coordinadors esportius d'ambdues entitats començaran a treballar conjuntament per definir els equips de la temporada vinent.

En un comunicat conjunt, ambdues juntes es mostren "il·lusionades per iniciar aquest nou projecte". També afirmen que amb aquesta fusió esperen que "les noies i nois puguin practicar l'esport sense sortir del municipi, com lamentablement ha passat aquests últims anys". L'HC Vallag i el Joventut Handbol afirmen que amb aquesta fusió volen que "la Llagosta torni a ser un referent a l'handbol del Vallès".

Més endavant, les entitats donaran a conèixer els elements identitaris del nou club, com l'escut, els seus colors o la seva samarreta.

Edicions locals