ERC escull Cristina Segura com a candidata a l'alcaldia de la Llagosta pel 2023

L’alcaldable vol encapçalar una 'alternativa transformadora' al municipi

Política

ERC escull Cristina Segura com a candidata a l'alcaldia de la Llagosta pel 2023
ERC escull Cristina Segura com a candidata a l'alcaldia de la Llagosta pel 2023 | ERC la Llagosta

L’assemblea local d’ERC la Llagosta ha escollit Cristina Segura com a candidata a l’alcaldia a les eleccions municipals del 2023. Segura és la portaveu municipal republicana i pretén "defensar un projecte transformador per la Llagosta com a alternativa a les mancances del govern socialista, perpetuat a l’alcaldia del Baix Vallès", indica la formació a través d'un comunicat.

Segons defensa la formació, els resultats del 2019 "avalen Esquerra com a principal opció de canvi a la Llagosta", i en aquest sentit Segura pretén crear complicitat amb altres forces de l’esquerra per "acabar amb l’hegemonia socialista", exposen.

L’assemblea de la secció local ha aclamat per unanimitat Segura com a candidata, ja que era l’única opció que es va presentar per encapçalar les llistes.

Segura ha agraït la confiança de la militància i ha declarat que assumeix “el repte amb força, il·lusió i molt orgullosa de ser la primera dona que ocupa aquest lloc”.

Cristina Segura és regidora i portaveu d'ERC a l'Ajuntament de la Llagosta. Segura va assumir el càrrec de portaveu després de la marxa de Xavier Cols, el mes de novembre del 2020. Cols havia estat líder del partit d'Esquerra Republicana de Catalunya a la localitat durant els darrers 5 anys i mig, i va deixar el càrrec per motius personals.  

 

Edicions locals