Un Centre Cívic, un Casal de Joves i una Escola de Música són les tres propostes que planteja la Llagosta per Can Baqué

Els veïns podran votar per una de les opcions del 14 al 21 de gener i els resultats es coneixeran el 25 del mateix mes

Societat

| 08centvint

Un Centre Cívic, un Casal de Joves i una Escola de Música són les tres propostes que la Llagosta ha plantejat per ubicar a la Masia Can Baqué. Aquestes opcions han sorgit després de completar la segona fase del projecte participatiu, que va constar de visites guiades, tallers de debat, enquestes i un debat en línia. Un cop seleccionades, el següent pas serà que els veïns votin la que més els agradi.

“Hem de decidir entre tres projectes, que tindran l’ús majoritari de Can Baqué. Tot i que, s’ha decidit que la planta baixa fos un espai obert a la ciutadania, que pugui acollir sales polivalents, un museu i l’espai administratiu. La primera i la segona planta es destinaria a un dels tres projectes que ara haurem de decidir”, explicava aquest dimarts el regidor de Participació Ciutadana, Marc Ruiz.

La següent fase del projecte serà la votació de les tres opcions, que tindrà lloc del 14 al 21 de gener. Les votacions es podran fer de forma telemàtica a través de la plataforma Participa 311 (www.llagosta.cat/participa). Per facilitar al màxim la participació, les persones que no tinguin accés a Internet podran votar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

A més, el proper dissabte, dia 15 de gener, es podrà votar presencialment entre les 10 h i les 13.30 h davant de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué. “Sigui quina sigui l’opció serà benvinguda per a l’Ajuntament. Confiem que hi hagi el màxim de participació per decidir perquè algú a casa seva podrà votar, a l’OAC, també, i en la carpa que instal·larem dissabte”, comentava l’alcalde, Óscar Sierra.

Les persones majors de 16 anys podran votar a partir de divendres per qualsevol de les tres propostes. L’Ajuntament presentarà els resultats de la votació el 25 de gener, en un acte obert a la ciutadania, i posteriorment, encarregarà la redacció del projecte de rehabilitació de la Masia de Can Baqué.

Edicions locals