Gabriel Rufián inaugurarà la seu d'ERC a la Llagosta

El partit cedirà el seu local a entitats perquè puguin dur a terme activitats

Política

Gabriel Rufián inaugurarà la seu d'ERC a la Llagosta
Gabriel Rufián inaugurarà la seu d'ERC a la Llagosta

El diputat al Congrés Gabriel Rufián inaugurarà el local de la secció local d'ERC de la Llagosta, situat al passeig del pintor Sert número 19, aquest dissabte 11 de desembre. L’acte obert al públic se celebrarà a la plaça d’Antoni Blaqué a les 12 h.

La inauguració de la seu comptarà també amb la presència de la diputada Najat Driouech i hi intervindran els dirigents de la secció local, Cristina Segura i Héctor Arenas.

El local social republicà es va condicionar just abans de l’inici de la pandèmia, però el confinament i les restriccions han impedit l’obertura a la ciutadania de la Llagosta. Amb tot, durant la campanya de les eleccions del 14 de febrer va rebre atacs vandàlics. La seu d’ERC la Llagosta "vol esdevenir un espai al servei del veïnat, més enllà de les activitats amb finalitats polítiques", i per això cedirà les dependències a entitats i agrupacions del poble per a les seves activitats.

L’acte d’aquest dissabte marcarà l’inici oficial de l’activitat de la seu dins del compte enrere de les municipals del 2023. L’exdiputat Joan Tardà es pot afegir, a falta de confirmació, a la nòmina de personalitats destacades d’ERC que intervindran a l’acte inaugural.

Edicions locals