Consulta l'agenda cultural del cap de setmana al Baix Vallès (26 de novembre)

Les festes de Sant Sadurní de Montornès i la celebració de Santa Cecília, actes principals del cap de setmana

Cultura

Correfoc per Sant Sadurní del 2019
Correfoc per Sant Sadurní del 2019 | Aj. Montornès

A Montornès fan festa grossa el cap de setmana per celebrar el patró, Sant Sadurní (29 de novembre). Pel que fa a la resta del Baix Vallès, la música amb motiu de Santa Cecília serà una altra de les grans protagonistes en uns dies on no faltarà el teatre, les propostes artístiques o literàries.

 1. Concert de Santa Cecília a càrrec de l'Associació Musical Pau Casals sota el nom de Música del canvi de mil·lenni, dissabte a les 18.30 a Can Gomà (Mollet).
 2. Santa Cecília a càrrec de l'Escola Municipal de Música de Montmeló: dissabte a les 11 h als Jardins de La Torreta, jocs musicals; i a les 18.30 h a la Sala Polivalent concert (Montmeló).

 3. Concert de flamenc-fusió a càrrec de Mélodie Gimard Trio, divendres a les 21 h al Mercat Vell (Mollet).


 4. Concert a càrrec de Paco Heredia, amb Carmen Amador, Antonio Heredia, José Córdoba 'Mosqui' i els combos de l'Escola Municipal de Música i del CEM María Grever amb motiu de l'encesa dels llums de Nadal, divendres a les 19 h al Sot d'en Barriques (Parets).


 5. Concert de música africana amb el grup Tourbillon, divendres a les 18.30 h al Centre Cívic de Can Pantiquet (Mollet).


 6. Obra de teatre Pruna, dirigida per la paretana Queralt Riera, diumenge a les 18.30 h al Teatre Can Rajoler (Parets).
 7. Magic Hall, espectacle familiar de màgia a càrrec de Jordi Quimera, organitzat per la Xarxa, diumenge a les 12 h a la Sala Polivalent (Montornès).
 8. Espectacle de teatre familiar Ma, Me, Mi... Mozart, diumenge a les 18 h al Centre Cultural de la Llagosta.
 9. Teatre-fòrum Sense límits, a càrrec de la companyia Impacta't teatre i emmarcat en la programació del 25-N, diumenge a les 18.30 h al Celler de Carrencà (Martorelles).
 10. Actuació de La Petita Companyia de La Tramolla per presentar la nova temporada, diumenge a les 18 h a Can Gomà (Mollet).
 11. Tècniques d'interpretació al teatre musical, a càrrec de la molletana Cinta Moreno i amb l'acompanyament al piano de Guillem Cirera, emmarcada en el Tast d'Art, dissabte i diumenge de 10 h a 14 h a La Tramolla (Mollet).
 12. Tertúlia artística de Judith Vizcarra amb els artistes Manel Doblas i Pepi Custó, divendres a les 20 h al Casal Cultural (Mollet).
 13. Taller de fotografia Model nu, conduït per Judith Vizcarra, diumenge a les 10 h al Museu Abelló (Mollet).
 14. Visita comentada a l'exposició L'home nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat, dissabte a les 11.15 h al Museu Abelló (Mollet).
 15. Festa pels 30 anys del Circuit de Barcelona-Catalunya, dissabte a les 9 h al Circuit de Montmeló.
 16. 5è Festival del Voluntariat de Sant Fost, amb una doble sessió diumenge a les 11.30 h i a les 17.30 h a l'Ateneu Jaume Rifà (Sant Fost).
 17. Zumba Gegant per a La Marató de TV3, diumenge de 9.30 h a 13.30 h a la plaça de la Sardana (la Llagosta).
 18. Presentació del llibre Entrevistas a directores del cine fantástico a càrrec d'Àlex Aguilera i Ray Zapatero, divendres a les 19 h a la Biblioteca de Can Mulà (Mollet).
 19. L'hora del conte Els Sons Robats, a càrrec de la Cia. Eva Rondalles, divendres a les 18 h a la Sala de la Concòrdia (Montmeló).
 20. Club de lectura amb la presència del traductor de la novel·la L'últim amor de Baba Dúnia, Ramon Farrés, i dinamitzat per Anna Ballbona, divendres a les 18.30 h a la Biblioteca Montserrat Roig.
 21. Vermut concert de tardor a càrrec del Casal d'Avis La Masia i Can Sunyer, diumenge a les 11.30 h a la Masoveria de Carrencà (Martorelles).

Exposicions

 1. L'Aparador Mirabilia del pintor, de la fotògrafa Maite Caramés, al Museu Abelló, fins al 27 de febrer (Mollet).
 2. Exposició Estiueig de proximitat, 1850-1950, una mostra que reflexiona sobre l'origen de l'estiueig i com va influir en el paisatge dels municipis propers a la ciutat de Barcelona, al Museu de Montmeló, fins al 31 de gener (Montmeló).
 3. Exposició L’Home Nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat, al Museu Abelló, fins al 9 de gener (Mollet).
 4. Exposició Visca la República! 14 d’abril de 1931. 90 anys, amb objectes relacionats amb diferents episodis del període que s’inicia el 14 d’abril de 1931 amb la proclamació de la Segona República, al Museu Abelló, fins al 9 de gener (Mollet).
 5. Exposició de pintura i collage El silenci pressentit, de Glòria Izquierdo, a La Marineta fins al 4 de desembre (Mollet).

Festes de Sant Sadurní de Montornès

 1. Correfocs i cercaviles per celebrar el patró de Montornès.


 2. 'Carrer Q, el musical' s'estrenarà diumenge.


 3. 'Amb P de Pallasso', clown i màgia al Margarida Xirgu.


 4. Dos films del Cicle Gaudí per veure a Montbarri.
 5. Es crea una entitat cultural amb el nom antic del poble de Montornès, Palau Dalmanla.


Edicions locals