Torna 'La maledicció de Ribakiba', amb modalitats infantil, terror i 'extreme'

El passatge del terror de la Llagosta arrencarà aquest dissabte

Cultura

Torna 'La maledicció de Ribakiba', amb modalitats infantil, terror i 'extreme'
Torna 'La maledicció de Ribakiba', amb modalitats infantil, terror i 'extreme' | Associació d’Esdeveniments Culturals de La Llagosta

La maledicció de Ribakiba, espectacle que l’Associació d’Esdeveniments Culturals de La Llagosta va estrenar per festa major, torna els pròxims dos caps de setmana amb novetats amb motiu de la festivitat dels morts. Els dies 23, 24, 30 i 31 d’octubre, grans i petits podran passar pel túnel del terror situat al parc Popular i gaudir de les modalitats infantil, terror i extreme.

Més de 250 persones van poder conèixer la història real de Ribakiba els dies de la festa major de La Llagosta. Ara, amb la celebració de halloween, l’Associació d’Esdeveniments Culturals de La Llagosta ha reeditat el túnel del terror amb novetats destacades. Les noves funcions tindran lloc els dies 23, 24, 30 i 31 d’octubre.

A més d’alguns canvis en l’elenc d’actors i actrius, en la decoració i en els impactes del passatge, l’entitat ha organitzat un recorregut infantil els quatre dies entre les 17 i les 19.30 h per apropar l’activitat als més petits. Així els infants i les seves famílies podran descobrir el túnel del terror mentre completen diversos jocs i proves aptes per a totes les edats. A l’exterior de l’espectacle també hi haurà activitats infantils i animació.

Les persones més atrevides podran tornar a reviure el passatge original en les modalitats terror i ‘extreme’ tots els dies a partir de les 20.30 h, tret del 31 d’octubre, quan hi haurà passis de 22 a 3 h. Per tancar l’esdeveniment se celebrarà una festa amb concurs de disfresses.

Ribakiba, una experiència extrema

Sota el lema Aquest any et quedaràs sense veu, el públic pot viure una experiència extrema inspirada en una macabra història real. Durant el recorregut, els membres dels grups poden ser separats, retinguts o fins i tot trobar-se sols. El xou, amb elements propis dels escape rooms, segueix totes les mesures de seguretat corresponents. Aquelles persones que vulguin una experiència més clàssica ho han d’indicar a l’entrada.

Hi participen diversos llagostencs, com és el cas del creador de l’espectacle i president de l’associació, José A. Guerra, així com Daniel Pardo i José Molina, encarregats del muntatge de l’espectacle. Molina alhora és el responsable de la part sonora.

Com és habitual, l’elenc torna a estar a càrrec del grup vallesà d’actors i actrius de terror Horroryzeme; a més, com ha passat des de la primera edició de l’esdeveniment, l’Ajuntament de La Llagosta i diversos comerços del poble donen suport a la iniciativa.

La venda i reserva d’entrades es pot fer al telèfon 612 472 006, amb horari d’atenció de 18 a 20 h. El preu de l’entrada és de 6 euros, amb descomptes d’1 euro als comerços col·laboradors.

Edicions locals