L'alcalde de la Llagosta defensa "l'honorabilitat" dels treballadors municipals

Alberto López respon les declaracions de Rísquez sobre el paper de la secretària municipal en l'afer de Les Planes

Política

L'alcalde de la Llagosta, Alberto López, ha fet una declaració institucional defensant "l'honorabilitat i la professionalitat" dels treballadors municipals, després d'unes declaracions de l'exalcalde Rísquez sobre el paper dels tècnics municipals, i en concret de la secretària municipal, en el cas de Les Planes II, que la setmana passada arxivava la Fiscalia.

Rísquez, en roda de premsa, posava en evidència els errors administratius en l'afer urbanístic, uns tràmits "que no fan els polítics sinó els tècnics municipals i hi ha persones que tenen molta responsabilitat". Més concretament, Rísquez assenyalava el paper de la secretària municipal que està "molt implicada en els fets".

Davant aquestes declaracions, López considera que s'ha creat una ombra de dubte sobre la feina dels treballadors municipals. "L'alcalde no es pot quedar al marge d'aquest atac que és inadmissible i irresponsable i que ataca la institució", ha dit. López ha assegurat que demanarà a Rísquez que demani disculpes públicament per aquestes declaracions.

(Podeu consultar la declaració íntegra de l'alcalde al document adjunt)


Edicions locals