El PSC de la Llagosta estudia emprendre accions legals contra la resta de grups municipals

L'exalcalde Rísquez acusa el govern actual d'estar "obsessionat" a desprestigiar-los

Política

Els advocats del PSC de la Llagosta analitzen les declaracions de la resta de grups municipals respecte a la decisió de la Fiscalia d'arxivar la causa de l'ARE Les Planes i que demanen "responsabilitats" a l'anterior govern. El PSC de la Llagosta ha respost a la resta de grups municipals que és a l'actual equip de govern a qui s'ha de demanar responsabilitats pel "desgovern que pateix la vila". Respecte de la decisió de la Fiscalia d'arxivar la causa de l'ARE Les Planes II, el grup socialista la valora molt favorablement i insta al consistori a treballar per solucionar els problemes del municipi.

El PSC de la Llagosta ha titllat l'actual equip de govern de l'Ajuntament de tenir una actitud "demagògica, agressiva i barroera". En una nota de premsa, el grup socialista demana responsabilitats a l'actual alcalde per "haver mentit" i per "manipular el poble de la Llagosta", així com vol mostrar el rebuig de "l'actitud manipuladora de la resta de grups municipals".
Per aquest motiu, segons ha explicat Antonio Rísquez, ara els seus advocats estan analitzant la situació i no descarten emprendre actuacions legals, si fos oportú. Rísquez diu que "és incomprensible l'actitud dels grups municipals, davant d'una resolució que indica clarament que no hi ha delicte".
Respecte de les il·legalitats que acusaven l'exalcalde, ell mateix ha explicat que ja es "va reconèixer en el seu moment que hi havia coses que no eren correctes". Rísquez, a més, vol deixar clar que "no hi ha hagut cap denúncia formal i que el fiscal no ha vist motiu de delicte".
Segons l'exalcalde, Antonio Rísquez, "el desprestigi a què està sotmés pels grups municipals ve de la campanya electoral i ara els serveix per justificar el seu pacte de govern".
A més, el PSC llagostenc insta l'actual equip de govern a solucionar els problemes del poble i acabar amb el "desgovern" que al seu parer pateix el municipi. Al mateix temps, el grup socialista "subscriu plenament i valora com a molt favorable el decret de la Fiscalia".

Edicions locals