La Mitja de Montornès recapta fons per a la Creu Roja

Henkel ratifica l'acord de col·laboració amb la cursa

Societat

La Mitja de Montornès i Henkel han ratificat l'acord pel qual es destinarà part de la recaptació de les curses d'enguany a causes solidàries. Concretament, els diners recaptats aniran a parar a projectes sociosanitaris que la Creu Roja Granollers porta a terme a la comarca.

La factoria Henkel ha ratificat l'acord que té amb la Mitja de Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, pel qual destinen part de la recaptació de les curses d'aquest any a causes solidàries de la comarca.
L'acord s'ha firmat amb la presència de l'alcalde de Montornès, José Antonio Montero, el president de la Creu Roja Granollers, Xavier Guàrdia, i de Jos Petit, director de la cursa de la Mitja, entre d'altres personalitats.
La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca organitza la Mini Marató Solidària per sisè any consecutiu. La cursa per a nens d'entre 3 i 13 anys es celebrarà el 10 de març i la recaptació íntegra de la Mini es destinarà a la secció de pediatria de l'Hospital de Granollers.
Henkel és des de fa 19 anys el principal patrocinador de la Mitja de Montornès i per aquesta edició facilitarà que la Mitja realitzi una donació de mig euro per cadascun dels inscrits a la Mitja i a la Cursa dels 5 km. Les aportacions es dedicaran a projectes sociosanitaris que Creu Roja Granollers porta a terme a la comarca.
A més, la MItja disposarà aquest any d'un dispositiu sanitari pels participants en el que Creu Roja aportarà tota la infraestructura de transport sanitari.
Les inscripcions a la Mitja i els 5 km es van tancar amb un màxim de 5.000 inscrits per les dues curses. Les inscripcions a la Mini Solidària són encara obertes.


Edicions locals