L'OAC de la Llagosta es trasllada dilluns a la Casa de la Vila

L'edifici de la plaça Antoni Baqué tornarà a acollir l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania i els Serveis Tècnics

Societat

A partir de dilluns els ciutadans de la Llagosta que necessitin fer algun tràmit o rebre una informació de l'Ajuntament s'hauran de dirigir a la Casa de la Vila de la plaça Antoni Baqué. L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), instal·lada fa uns anys a l'antiga escola Joan Maragall del passeig pintor Sert, es traslladarà novament a l'edifici consistorial, com també ho faran els Serveis Tècnics municipals, fins ara a l'edifici del Mercat.

L'OAC s'instal·larà a la planta baixa de l'edifici de l'Ajuntament, així com l'Oficina Local d'Habitatge i l'Oficina municipal d'Informació al Consumidor (OMIC). El trasllat, segons el regidor d'Atenció Ciutadana, Jordi Alonso, respon "a la demanada ciutadana de disposar d'aquests serveis en un lloc més cèntric i accessible".
Durant aquesta setmana s'estan ultimant els treballs d'adequació de l'espai, que també acollira els Serveis Tècnics, a la primera planta, al costat de la sala de plens.

L'horari
L'horari d'atenció al públic de l'OAC, que anirà incorporant nous serveis progressivament, serà de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i, dimarts i dijous, de 16 a 20 h. Un estudi elaborat per la Diputació de Barcelona sobre l'organització de l'OAC recomana aquests horaris atès el volum d'activitat del servei. L'Oficina Local d'Habitatge atendrà la ciutadania els dimarts a la tarda.

Edicions locals