Jesús Rios és el nou president d'ICV de la Llagosta

Inocencio Jaramillo, nomenat president honorífic de la formació

Política

Jesús Rios, militant des de fa 15 anys, ha estat triat nou president d'Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) de la Llagosta, després de ser l'únic candidat que es va presentar en el procés de primàries. Divendres l'assemblea del partit el votava unànimement.

Així, el nou president local d'Iniciativa va ser escollit amb només un vot en blanc. Jesús Rios, que és actualment regidor d'Esports i Cultural a l'Ajuntament, va valorar "positivament la feina feta per l'equip municipal en el poc temps que porta en el govern, tot complint compromisos del programa electoral". L'assemblea també va aprovar la nova Junta Local d'ICV, amb Alberto López com a vicepresident, a més de secretari d'Acció política i portaveu d'ICV la Llagosta; Marta Melgar com a la secretària d'Organització, Medi Ambient i Cooperació; Xavier Luengo, a la secretaria d'Informació; Ana Cazorla, secretària de Finances i Dones amb iniciativa; José Manuel Poyato, de Relacions Institucionals i Esports, i Eva Miguel, la secretària d'Acció Social.

Els militants d'ICV la Llagosta també van nomenar Inocencio Jaramillo, que va ser-ne president durant 20 anys, com a president honorífic. Jaramillo va mostrar la seva satisfacció perquè ICV de la Llagosta està "format per gent jove, amb moltes ganes de fer bé les coses i treballar pel poble amb il·lusió i esperances de futur".
A l'acte també hi va assistir el president comarcal d'ICV Jordi Manils, que destacava la tasca dels seus companys de la Llagosta com a "punt de referència per a altres grups de la comarca".

Edicions locals