El Racó d'Esplai Sant Josep inicia el 30è aniversari amb la visita de mossèn Serra

El fundador de l'entitat de lleure per a infants va intervenir en una missa especial de dissabte

Societat

El Racó d'Esplai Sant Josep de la Llagosta iniciava dissabte els actes commemoratius del seu 30è aniversari amb una xocolatada i una missa, en què va participar el fundador de l'entitat, mossèn Josep Serra, llavors capella de la parròquia llagostenca; altres mossens que també hi han passat al llarg d'aquestes tres dècades, i antics responsables de l'esplai parroquial.

El Racó d'Esplai és una entitat dedica a l'educació en el lleure que va iniciar l'activitat l'any 1982, quan un grup de joves acollits per la parròquia de Sant Josep van començar a organitzar activitats per a infants els dissabtes a la tarda a la rectoria i a l'antic centre cultural del municipi. L'impulsor del projecte va ser el llavors nou rector, Josep Serra.
Des de fa uns anys ja, l'esplai, que pertany al Moviment de Centres d'Esplais Cristians (MCEC), té la seu al centre parroquial del número 12 del carrer Sant Miquel. Durant aquesta trentena d'anys ha organitzat colònies, rutes, casals i activitats diverses per a infants i joves de 4 a 17 anys.

Més celebracions
El Racó d'Esplai Sant Josep té previstes ja altres activitats a l'entorn del 30è aniversari. El 24 de març participarà a la Fira d'en Pepet amb una cercavila i una gimcana. De cara a mitjan d'abril, s'ha programat una sortida de cap de setmana amb els exmonitors.

Edicions locals