Els joves del Centre Satèl·lit participen als Premis Nafent amb 'Fotografia't el barri'

Montornès Nord celebra 50 anys d'història

Societat

L'Espai Jove del Centre Satèl·lit de Montornès presenta el projecte Fotografia't el barri als Premis Nafent. El projecte coincideix amb els 50 anys de Montornès Nord.

Els nois i noies de l'Espai Jove del Centre Juvenil Satèl·lit opten a la VI edició del Premis Nafent amb la proposta Fotografia't el barri. A més, la idea juvenil coincideix amb la commemoració del 50è aniversari de la creació de Montornès Nord.
Els Premis Nafent financen propostes d'intervenció per a la millora de la convivència i de l'entorn social dels joves, i a més, la proposta s'emmarca en les actuacions previstes en el Projecte d'Intervenció Integral del barri.
Fotografia't el barri prèn com a base les relacions intergeneracionals i interculturals dels diversos moviments migratoris dels darrers 50 anys. Es tracta d'un projecte on destaca la gimncana fotogràfica en què participaran els grups de joves que captaran en imatges elements característics del barri. Les instàntanies aniran a l'aula TIC per treballar-les. Finalment, això es completarà amb entrevistes als veïns i veïnes del municipi, i amb tot el material, es farà una exposició itinerant que es podrà veure a diferents equipaments de la vila.
L'objectiu de la participació en els Premis Nafent és transmetre al ciutadans de Montornès una imatge positiva del poble. El jurat de la VI edició dels Premis Nafent farà públic el seu veredicte el 2 de març.

Edicions locals