Montornès convoca la segona edició d'ajuts a estudiants locals 'excel·lents'

El termini per optar-hi s'allargarà fins al 16 de febrer

Societat

L'Ajuntament de Montornès ha convocat la segona edició d'ajuts per a estudiants locals que hagin optingut qualificacions d'excel·lent. Les sol·licituds es poden presentar fins al 16 de febrer. L'objectiu del consistori és reconèixer l'esforç de l'alumnat de batxillerat i universitari amb millors notes.

En aquesta edició les bases recullen un nou criteri, un barem econòmic de renda familiar que també es tindrà en compte a l’hora d’atorgar els ajuts. Com en la passada convocatòria es distingeixen tres apartats: un de 500 euros per a la millor nota a l’acabament del batxillerat, un altre també de 500 euros per a la millor nota de selectivitat i un tercer, de 1.000 euros, per a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari.
A la primera edició, les persones escollides com a estudiants amb qualificacions excel·lents van ser Lorena Corrales, que va obtenir una nota de 9.51 a l’acabar el batxillerat, Marina Sánchez, que va treure un 8.7 a l’examen de selectivitat, i Meritxell Villén, que va assolir un 8.89 al finalitzar un curs universitari.
Les bases reguladores de la concessió dels ajuts als estudiants s’han publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP), en data 24 de gener de 2012.
Del 25 de gener al 16 de febrer romandrà obert el termini per poder-hi optar.

Edicions locals