La Llagosta traslladarà l'OAC del passeig pintor Sert a l'edifici consistorial

Els Serveis Tècnics Municipals, ara a l'edifici del Mercat, també s'emplaçaran a la plaça Antoni Baqué aquest febrer

Societat

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de la Llagosta, actualment emplaçada al passeig del Pintor Sert, es traslladarà a mitjans de febrer a l'edifici consistorial de la plaça Antoni Baqué, la primera planta del qual també acollirà els Serveis Tècnics Municipals, actualment a l'edifici del Mercat.

L'OAC, que podria posar-se en marxa a les noves dependències el 13 de febrer, respondrà als mateixos tràmits que actualment, però l'equip de govern pretén incorporar-ne de nous, tant presencials com telemàtics. A més, a la Casa de la Vila s'atendran l'Oficina Local d'Habitatge i l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC).
Pel que fa als Serveis Tècnics, el trasllat es farà entre el 8 i el 10 de febrer.
Per tal d'adequar els espais, l'Ajuntament ha invertit 45.000 euros en les obres de reforma, que van a càrrec de les empreses locals Came 3 i Metal-3.

Canvi d'horari
El govern municipal està estudiant un canvi d'horari que pretén "aprofitar millor els recursos humans de l'Ajuntament", de manera que l'OAC tancaria algunes tardes a la setmana. Amb tot, els responsables municipals prendran la decisió final en base a un estudi sobre l'organització de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania elaborat per la Diputació de Barcelona.

Edicions locals