La Llagosta repintarà l'avinguda Onze de Setembre per evitar retencions

Els treballs de la nova senyalització horitzontal es faran la matinada de dissabte

Societat

L’Ajuntament preveu, la matinada de divendres a dissabte, repintar la senyalització horitzontal de l’avinguda Onze de Setembre de la Llagosta, l’antiga carretera N-152, en el tram que va des de la Casa de la Vila i fins a la riera Seca. L’operació, a banda de millorar l’estat de la senyalització actual, permetrà fer un canvi en l’ordenació viària, de manera que es prohibirà el gir a l’esquerra des de l’avinguda Onze de Setembre cap al carrer de Sant Pau per tal d’evitar les retencions habituals a la cruïlla de l’antiga carretera.

Els conductors que vulguin fer aquest gir hauran de continuar la seva marxa fins a la rontoda de l’Ajuntament i fer la volta en aquest punt per agafar el carrer de Sant Pau uns metres més enllà.

Talls i pintura
El consistori preveu poder fer els treballs, si la meteorologia ho permet, la matinada de dissabte. Així, la Policia Local tallarà la circulació de vehicles entre la mitjanit de divendres i les cinc de la matinada. La restricció de trànsit no afectarà els vehicles d’emergències i de transport públic. El agents senyalitzaran rutes alternatives que passaran pels car-rers del Mercat i de Jaume Balmes, per als conductors que circulin en direcció a Barcelona, i pel carrer de la Riera Seca, per als que vagin en direcció a Mollet.

Senyalització aparcaments
Tot aprofitant l’operació, la Policia també repintarà diferents zones d’aparcament per a motocicletes de l'avinguda del Primer de maig i dels carrers de Caldes i Vic. Els treballs, inicialment programats per a principis d’aquesta setmana passada, van haver d’endarrerir-se a causa de l’humitat sobre la calçada.

Edicions locals