Un veí de Montornès detingut per formar part d'una banda internacional dedicada a robar targetes

L'organització també robava combustible

Societat

La Guàrdia Civil ha desarticulat dues bandes internacionals dedicades al tràfic de targetes. Entre els detinguts hi ha un veí de Montornès que participava en la trama de robatori de targetes per utilitzar-les a gasolineres.

Un veí de Montornès del Vallès ha resultat detingut en l'operació de la Guàrdia Civil que ha desarticulat dues xarxes especialitzades en el robatori de targetes de crèdit i combustible.
Els equips de la Guàrdia Civil de delictes contra el patrimoni d'Osca i de Policia Judicial de Fraga han aconseguit desarticular les dues bandes organitzades que robaven targetes de peatge d'autopistes i carburant a camioners que es trobaven estacionats en àrees de servei o aparcaments, en el marc de l'operació Targas. Han estat detingudes 16 persones i s'han incautat diversos objectes, així com també diners i 23 targetes encara actives.
Els delincuents que robaven les targetes i els camioners que feien gasolina amb elles eren una organització internacional dedicada a traficar amb les targetes robades per vendre-les i utiitzar-les per proveir-se de gasolina fins que fossin bloquejades.

Edicions locals